واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شایعه خروج سفیر آمریکا از بغداد و انتقال به اربیل

همزمان با انتشار شایعاتی از قصد آمریکا برای بستن سفارتش در عراق، اواخر وقت یکشنبه شب، برخی رسانه‌ها از جمله «اسکای نیوز» از خروج سفیر آمریکا از بغداد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،  همزمان با برخی شایعات در خصوص قصد آمریکا برای بستن سفارت خود در بغداد، شبکه خبری اسکای نیوز اواخر یکشنبه‌شب (دیشب) از خروج «ماتیو تولر» سفیر آمریکا از بغداد خبر داد.

 

اسکای نیوز در خبری کوتاه و فوری که رسانه‌های عراقی آن را بازنشر کردند، ادعا کرد که تولر بغداد را به مقصد اربیل (مرکز کردستان) ترک کرده است.


به ادعای اسکای، سفیر آمریکا به مقر کنسولگری این کشور در اربیل رفته است اما تاکنون منبعی رسمی این خبر را تایید نکرده است.

 

خبر این اتفاق پس از آن شایع شده که گفته شده آمریکا، دولت عراق را تهدید کرده که در واکنش به حملات پراکنده به مواضع نظامیان آمریکایی در عراق، سفارت خود را تعطیل خواهد کرد.

 

اسکای نیوز همچنین به نقل از منابع مطلع مدعی شده است که «تصمیم تعطیلی سفارت گرفته شده و شاید فردا [دوشنبه] اعلام شود».

 

در عین حال،‌ شبکه سعودی العربیه این خبر شبکه اسکای نیوز را تکذیب کرد. شبکه عراقی السومریه نوشت: منابعی در گفت‌وگو با شبکه العربیه گفته‌اند که سفیر آمریکا در بغداد این شهر را ترک نکرده و به اربیل نرفته است».

منبع: العالم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار